Bedrijfspanden

Naast de bouwwerkzaamheden die de specialisten van Assink Bouw binnen particuliere woningen uit kunnen voeren, kunnen we u ook helpen bij het verbouwen of bouwen van bedrijfspanden. In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen voor zichzelf begonnen, waardoor ook de vraag naar goedkope en passende bedrijfsruimte is toegenomen. De een is op zoek naar opslagruimte, de ander naar een kantoor of een winkelpand, enzovoorts. Op het moment dat u een bedrijfspand koopt, zal deze lang niet altijd aan uw wensen voldoen. In zo’n geval kan Assink Bouw de helpende hand bieden! Wij voeren verbouwingen binnen uw bedrijfspand uit, om deze naadloos aan te laten sluiten bij uw wensen.

 

Plannen voor uw bedrijfspand

Voordat we aan de verbouwing van uw bedrijfspand kunnen beginnen, is het belangrijk om een duidelijk plan voor de verbouwing op te stellen. Welke ruimtes binnen het bedrijfspand wilt u verbouwen? Welke overlast brengt dit met zich mee? Moeten ruimtes worden leeggehaald voor we aan een verbouwing kunnen beginnen? Enzovoorts. Zeker wanneer u een bedrijfspand waar u zich momenteel gevestigd heeft wilt laten verbouwen, kan dit vergaande gevolgen voor uw personeel hebben. U wilt voorkomen dat uw personeel een lange periode niet productief kan werken. Wij denken graag met u mee!

 

Flexwerken als de nieuwe trend

Bij een verbouwing van bedrijfspanden is het belangrijk om alvast naar de toekomst te kijken. Welke trends worden er in de komende jaren verwacht? Hoe kunt u hier bij de verbouwing van een bedrijfspand rekening mee houden? Enzovoorts. U wilt immers voorkomen dat uw bedrijfspand over een of twee jaar opnieuw verbouwd moet worden.

Op dit moment is de trend dat steeds meer bedrijven overgaan op flexwerken, waarbij medewerkers geen eigen kantoorruimte meer hebben. Medewerkers kunnen op iedere willekeurige plek binnen een werkruimte gaan zitten, waarmee veel ruimte bespaard kan worden. Door deze trend is het echter steeds belangrijker geworden om ruimtes op een logische en overzichtelijke wijze in te delen.