Verbouwingen

Assink Bouw kan u met verschillende klussen binnen en buiten uw woning helpen. Samen met u bekijken we hoe we de ruimte in uw woning effici├źnter kunnen gebruiken, hoe we de ruimte in huis kunnen vergroten met een aanbouw, enzovoorts. Al deze aanpassingen aan uw woning vallen onder de categorie verbouwingen. Verbouwingen komen in dermate veel verschillende vormen voor, dat u mogelijk nog geen idee heeft welke mogelijkheden u heeft. De ervaren vakmensen van Assink Bouw staan voor u klaar om uw hier wegwijs in te maken! We denken graag met u mee over passende idee├źn voor een verbouwing binnen of buiten uw woning. Naast het verbouwen van uw woning zo u bijvoorbeeld ook aan een aanbouw aan uw woning kunnen denken.


Renovatie van ruimtes binnen uw woning

Woningbezitters kiezen vaak voor een verbouwing van hun woning om bepaalde achterhaalde ruimtes te kunnen renoveren. Denk bijvoorbeeld aan de badkamers in huis, die na verloop van tijd sterk achterhaald kunnen zijn. Een moderne badkamer beschikt over mooie, donkere zwarte tegels in plaats van de kleine witte tegeltjes die men voorheen vaak had. Daarbij kan het fijn zijn om ook de sanitaire voorzieningen binnen de badkamer eens in de zoveel jaar te vervangen voor een nieuw model. Naast het renoveren van de badkamer, kan ook het renoveren van de keuken een klus voor Assink Bouw zijn.

 

plannen voor uw verbouwing

Voordat we aan verbouwingen binnen uw woning kunnen beginnen, is het belangrijk om duidelijke plannen op te stellen. Welk deel van uw woning wilt u verbouwen?
Op welke manier wilt u uw woning renoveren? Enzovoorts. Op basis van uw plannen kunnen onze medewerkers voor u bekijken of uw plannen volledig uitvoerbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan kunnen we direct van start gaan met de verbouwingen! Als plannen nog niet volledig haalbaar zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven.