Over ons

Welkom bij Assink Bouw

Assink Bouwen is een specialist in het verbouwen of bouwen van particuliere woningen en bedrijfspanden. Waar de bouw van nieuwe panden in de afgelopen jaren enigszins stilgelegen heeft, lijkt de woningmarkt inmiddels steeds

verder aan te trekken. Dit maakt het voor woningbezitters interessanter om een verbouw van hun woning te overwegen, om meer ruimte te creëren of de woning later voor meer te kunnen verkopen. Ook voor bedrijven kan de hulp van Assink Bouw wenselijk zijn. Met een ruime ervaring in het verbouwen van verschillende soorten bedrijfspanden kunnen we u altijd een passende oplossing bieden bij een gebrek aan ruimte of een onlogische indeling.

Tip: maak uw bedrijfspand klaar voor de toekomst! In de toekomst zal flexwerken steeds populairder worden, waardoor het fijn is om nu alvast overzichtelijke en logisch ingedeelde ruimtes te creëren. Assink Bouw biedt u de helpende hand!

Plannen voor uw verbouwing in huis

Bij een ver-, aan- of nieuwbouw van uw woning is het van groot belang om vooraf een duidelijk plan op papier te zetten. Kiest u voor de renovatie van specifieke ruimtes binnen uw woning? Gaat u voor een aanbouw richting uw tuin? Enzovoorts. Deze plannen kunnen op hun haalbaarheid worden getoetst, alvorens onze vakmensen van start gaan met de daadwerkelijke bouwwerkzaamheden. Door onhaalbare plannen vooraf aan te passen, kan voorkomen worden dat u tijdens de bouwwerkzaamheden tegen problemen aanloopt. Mochten plannen niet volledig haalbaar zijn, dan denken we graag met u mee over passende alternatieven.

Meer weten over de woningbouw? 

Afbeeldingsresultaat voor bouwBent u benieuwd wat Assink Bouw voor u kan betekenen in een ver-, aan- of nieuwbouw van uw woning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Datzelfde geldt voor bedrijven die op zoek
zijn naar een specialist in het uitvoeren van verbouwingen binnen bedrijfspanden. Wij staan voor u klaar om hulp te bieden!